Cismăneanțu, primul gospodar al Bocșei

Primarul Eugen Cismăneanțu a renunțat la o zi de weekend, și-a tras mănușile pe mâini și s-a apucat de strâns deșeurile din oraș, pentru a da un exemplu cetățenilor care așteaptă să vină cineva să le ia gunoiul de sub nas.

Zona Casei de Cultură, Lacul Medreș, zona Izvor, Strada Reșiței și cartierul Măgura au fost curățate ieri de edilul-șef, de viceprimarul Olimpiu Brie, de mai mulți consilieri locali și de beneficiarii ajutoarelor sociale, care au obligația de a presta muncă în folosul comunității. A fost prima acțiune din programul „Un oraș devine curat cu fiecare dintre noi”.

Alături de mine au fost prezenți domnul viceprimar Brie, domnii consilieri Ciprian Lăzerescu (PMP), Ovidiu Crețan (PMP), Sorin Perian (PNL), Mircea Gruia (PNL) și Radu Gligor (PNL), dar și beneficiarii Legii 416 (ajutor social). Mulțumesc pe această cale pastorului Bisericii Penticostale „Filadelfia” din cartierul Măgura, domnului Vasile Dragomir, dar și membrilor bisericii pentru implicarea în acest proiect. Mulțumesc de asemenea tuturor colegilor din cadrul primăriei”, a anunțat primarul Cismăneanțu, care lansează în același timp invitația și altor cetățeni ai Bocșei să se alăture acestui proiect, pentru că acțiunile se vor derula și în perioada următoare.