Cinci li s-au părut puţine!

Muncitorul Voinţa Lupac a zdrobit astăzi, cu 5-0 (3-0), formaţia sibiană FC Avrig, într-un meci din etapa a patra a Ligii a III-a de fotbal.

Supăraţi după eşecul din Govândari, elevii lui Viorel Lolea s-au răzbunat astăzi pe oaspeţii din Avrig. Pe stadionul din Lupac, Muncitorul a făcut spectacol, a marcat cinci goluri, a mai avut două bare şi şi-a depăşit adversarul la toate capitolele. Galeria a fost şi ea la înălţime, astfel că meciul de astăzi a avut toate ingredientele unui spectacol fotbalistic agreabil.

Beloescu a modificat primul tabela, pentru ca apoi să iasă la rampă Boroiban, jucător venit în vară la Muncitorul. Vârful adus de la Motru a reuşit o triplă, dar pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Costachi. „A fost o victorie foarte clară, băieţii au luat jocul în serios, am intrat cu 3-0 la pauză şi nu am avut niciun fel de emoţii. Din păcate, am ratat şi astăzi foarte mult, dar am avut o altă atitudine faţă de meciul din etapa trecută. Felicit echipa, mulţumesc minunatei noastre galerii şi Primăriei Lupac pentru sprijinul acordat”, a declarat Viorel Lolea.

Photoset not found