Centru spectaculos, drumuri civilizate și sigure! La Oțelu Roșu! [FOTO]

Lucrările la cel mai spectaculos centru civic din județ au fost reluate! În plus, în paralel, toate străzile din zona centrală vor fi asfaltate în cel mai scurt timp posibil!

Excedentul bugetar din 2016 a fost deja repartizat pentru modernizarea străzilor din orașul de pe Valea Bistrei, iar în Consiliul Local s-au aprobat și sumele necesare finalizării lucrărilor din centrul civic. Am reînceput lucrările la centrul civic, până în luna mai vom finaliza și tronsonul doi, cu fântânile din centru, cu iluminatul acestora, cu amplasarea mobilierului urban. Am aprobat deja în Consiliul Local suma necesară și pentru proiectul tronsonului trei, care va fi finalizat și el în această vară, a dezvăluit primarul Luca Mălăiescu.

În perioada imediat următoare, la Oțelu Roșu se va turna asfalt proaspăt. În primul rând sunt vizate toate străzile din centrul civic, Bulevardul Libertății, străzile din cartierul Constructorilor și toate străzile din cartierul 22 Decembrie. „E vorba despre un proiect de 600.000 de lei, bani pe care îi avem la dispoziție din excedentul bugetar de anul trecut. Ne-au rămas 550.000 de lei. În scurt timp va fi implementat și proiectul cu semaforizarea din zona centrală. Avem deja hotărâre de consiliu local în acest sens. E un proiect destul de costisitor, vom ajunge undeva la 150.000 de lei, finanțat tot din bugetul local. Aici e vorba de centrul civic, pe drumul național, dar vom avea semafoare și pe Strada Mihai Eminescu, la ieșirea în drumul național, de asemenea mai jos de Farmacia Verde și pe Strada 22 Decembrie, cu ieșire la drumul național. Cu siguranță tot centrul civic va beneficia de o descongestionare a traficului și circulația va fi mult mai ordonată și mai sigură”, a mai spus primarul Mălăiescu.