Cele mai noi filme ajung la Cinematograful Dacia mai devreme!

Veste bună pentru spectatorii care doresc să fie la curent cu cele mai noi apariții în materie de producții cinematografice. Filmele momentului și cei mai buni actori ajung la Cinema Dacia mai devreme. 

“Pentru a putea oferi cinefililor cele mai noi filme cât mai repede, Cinema Dacia a decis să difuzeze producțiile începând de miercuri, cu două zile înainte de premiera națională”, a declarat, pentru Express de Banat, Laurențiu Plestici, şef birou. Așadar, cinematograful reșițean va difuza filme de miercuri până duminică, însă cei care vor decide dacă programul va rămâne așa sunt spectatorii prin prezența în sală în zilele de miercuri.

Avanpremiera săptămânii viitoare, cea care va rula începând de miercuri la Cinema Dacia, este „Kingsman: The Golden Circle/Kingsman: Cercul de aur”. Când sediul organizației secrete Kingsman este distrus, iar lumea devine ostatică, aventura îi duce pe membrii organizației spre o altă organizație de spioni din SUA numită Statesman, care a fost înființată odată cu Kingsman. Cele două organizații vor avea de înfruntat un dușman comun nemilos.

Aventura presărată cu replici și întâmplări amuzante va fi difuzată miercuri de la orele 19.00 și 21.30. Prețul unui bilet costă 15 lei, iar casieria cinematografului se va deschide la ora 17.00.

Rămâneți pe expressdebanat.ro pentru a vedea programul complet al săptămânii viitoare!