UPDATE. Cărășenii premierului Grindeanu protestează în stradă! [FOTO/VIDEO]

Revolta față de cele mai recente decizii ale Guvernului Grindeanu îi scoate pe cărășeni în stradă! Premierul originar din Caransebeș a reușit performanţa ca, în doar o lună, să treacă de la o extremă la alta.

Așa cum au stabilit, reșițenii au ieșit în stradă la ora 18.00. Aproximativ 300 de oameni s-au adunat în Centrul Civic, cu tricolorul pe umeri, cu pancarte și cu mesaje bine stabilite: „Nu vă mai vrem!”, „PSD – ciuma roșie”, „Ați mințit poporul”.

Reșițenii sunt revoltați față de decizia Guvernului Grindeanu de a șterge orice pată de pe obrazul unor penali și față de șansa pe care o acordă unora care intenționează să bage mâna în buzunarul public. În jurul ore 19.00, aceștia au pornit în marș pe strada I. L. Caragiale, spre cele două sedii ale PSD.

Caransebeșenii au anunțat și ei că vor ieși în stradă începând cu ora 20.00. Gugulanii sunt cu atât mai nemulțumiți cu cât au avut încredere că un caransebeșean va schimba țara în bine.

UPDATE, ora 20.30

Gugulanii s-au ținut de promisiune! La ora 20.00, aproximativ 300 de oameni scandau deja împotriva celui cu care până mai ieri se mândreau. Premierul Sorin Grindeanu, originar din Caransebeș, îi face însă de rușine, strigă protestatarii: „Cu Fernando și Grindeanu ne-am făcut de râs tot neamul” sau „Sorine, Sorine, ne faci de rușine!”.

Caransebeșenii s-au adunat în centrul municipiului, după care au pornit în marș spre sediul PSD, însoțiți de jandarmi și polițiști locali. Printre oameni s-a aflat și primarul liberal al Caransebeșului, Felix Borcean.