Au luptat pentru Iancu de Hunedoara. Reșițenii au dat de pământ cu toți adversarii

lupte-cupa-iancu-de-hunedoara

Luptătorii de la Clubul Sportiv Școlar și Clubul Sportiv Municipal Reșița au participat cu succes la Cupa Iancu de Hunedoara. Reșițenii au ocupat locul I pe echipe, într-o competiție de verificare premergătoare zonei de calificare la Campionatul Național.

Sportivii conduși în competiție de antrenorul Florin Dință au ocupat mai multe poziții fruntașe, care le-au adus un binemeritat loc I în ierarhia pe cluburi. S-au clasat pe primul loc: Florin Gafton (73 kg), Raul Badea (32 kg), ambii de la CSS Reșița; Elena Rus (42 kg), de la CSM Reșița.
Pe locul secund s-au situat: Cosmin Roman (53 kg), Gabriel Radu (66 kg), ambii de la CSM Reșița, iar pe locul al treilea – Antonia Nedea (48 kg), de la CSS Reșița.

„A fost un concurs foarte bun pentru noi. Ne-am testat potențialul înaintea calificărilor la faza finală a Campionatului Național de Juniori Mici. La finalul acestei săptămâni, ne reîntâlnim la Băile Herculane și sperăm să avem câți mai mulți sportivi calificați la faza finală”, a spus antrenorul Florin Dință.
Cu o zi înaintea participării la Cupa Iancu de Hunedoara, luptătorii reșițeni au participat la o competiție de casă, organizată la Reșița, Cupa Banatului Montan, susținută financiar de Consiliul Județean Caraș-Severin.

lupte-cupa-banatului-montan620