Artimon: „Nu ne-au fost cu nimic superiori!”

FC Caransebeş rămâne pe ultimul loc al clasamentului Seriei a II-a în eşalonul secund al fotbalului românesc după ce a pierdut şi la Satu Mare, scor 1-2.

Gugulanii n-au jucat rău nici pe terenul Olimpiei, cum nu au făcut-o nici în runda trecută la Oradea, dar asta nu mai încălzeşte pe nimeni, deoarece n-au mai câştigat vreun punct de multă vreme. Echipa pregătită de Alin Artimon a deschis scorul la Satu Mare, dar nu a reuşit să păstreze avantajul de pe tabela de marcaj luat după golul lui Lupu, din minutul 7. După pauză, în mai puţin de un sfert de oră, Boştină a întors soarta partidei.

La finele întâlnirii, antrenorul lui FC Caransebeş a declarat pentru 7-zile.com: „Ceilalţi fac puncte şi rămânem cu vaga consolare că noi jucăm. O primă repriză în care i-am surprins, în care am făcut un presing mai sus decât se aşteptau, în care am dominat clar tactic. A urmat o a doua repriză pe care am început-o foarte prost, deşi nu ne-au surprins cu nimic. Am luat un prim gol dintr-un aut şi o pivotare, şi al doilea, de cascadorii râsului… Am avut un penalty clar spre sfârşitul partidei… Îmi pare rău că am pierdut controlul jocului timp de 15 minute, suficient cât să luăm două goluri, şi, de asemenea, că plecăm din nou cu regrete după un meci în deplasare. Nu ne-au fost cu nimic superiori, cu toate că ei au 13 puncte acum, iar noi am rămas cu şase”.

Alin Artimon s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor şi a anunţat că o victorie în meciul de sâmbătă, cu FC Olt Slatina, devine obligatorie.