Amanta îl trimite în puşcărie pe suspect

Mult mediatizatul caz al dispariţiei fără urmă a omului de afaceri arădean Abel Apostol ar putea fi mult mai aproape de rezolvare după ce Tribunalul Caraş-Severin a audiat-o pe tânăra cu care inculpatul Adrian Buleu a avut o relaţie extraconjugală.

Mărturiile mai mult decât interesante ale Mădălinei Ioniţă date procurorilor şi magistraţilor arădeni, dar dintre care multe sunt contradictorii, au condus la reaudierea tinerei, de data asta la Tribunalul Caraş-Severin, instanţă la care a fost strămutat dosarul. De la bun început, fata care s-a iubit încă de pe vremea când era minoră cu suspectul de crimă Adrian Buleu a precizat că nimic din ce a declarat procurorilor nu e adevărat. „Mi-au spus că merg eu în puşcărie dacă nu declar în aşa fel încât să-l aresteze pe Adrian. Am fost bruscată”, a spus Mădălina Ioniţă. Întrebată dacă e adevărat sau nu că inculpatul i-ar fi spus la un moment dat că „e departe cadavrul”, tânăra a precizat că afirmaţia a făcut-o la Parchet şi că e nereală.

CITEŞTE ŞIEXCLUSIV: Cel mai mediatizat caz de dispariţie, soluţionat la Reşiţa!

Mărturii mincinoase pentru a ascunde crima de la „Riviera”

Cadavrul arădeanului Abel Apostol, îngropat în curtea casei partenerului său!

Amanta lui Buleu a povestit apoi cum acesta a ajutat-o să ajungă în Belgia, unde a lucrat ca ospătăriţă şi prostituată în vitrină, timp în care inculpatul îi asigura protecţie, dar a oferit şi amănunte ce pot cântări mult în pronunţarea sentinţei. „În seara aceea m-a sunat de pe un număr nou. (…) Mirosea a combustibil. (…) L-am epilat pe mâini şi pe piept, era ars pe una din mâini, pe dosul ei. (…) Mi-a spus că i-a luat maşina foc. (…) Avea două pistoale mici. (…) Cu o seară înainte să fie arestat, mi-a spus să declar că m-a luat de acasă mai repede decât s-a întâmplat în realitate. (…) Un poliţist i-a spus să-şi găsească un alibi”, a relatat Mădălina Ioniţă în sala de judecată. Interesant este că maşina victimei a fost găsită incendiată într-o pădure de la marginea Aradului, chiar în seara dispariţiei.

Fata a vorbit şi despre relaţia cu Adrian Buleu. A povestit fără menajamente despre întâlnirile celor doi, chiar dacă în sală se afla şi Alina Buleu, soţia amantului său. „Am păstrat legătura şi după arestarea lui. Mă suna el, mă suna zilnic. Mi-a spus să am încredere în el şi că mă iubeşte. De o lună nu am mai vorbit. I-am interzis să mă mai sune”, a mai povestit Mădălina Ioniţă.

La următorul termen de judecată vor fi audiaţi alţi martori ce pot oferi date care să-l incrimineze şi mai tare pe Adrian Buleu sau, dimpotrivă, să susţină nevinovăţia acestuia.

CITEŞTE ŞI: Cadavrul omului de afaceri Abel Apostol, îngropat în garajul partenerului său?! Vezi ce a hotărât instanţa!

Amanta afaceristului acuzat de crimă, martor-cheie în cazul de dispariţie care seamănă leit cu cel al Elodiei!

VIDEO: Adrian Buleu: „Risc foarte mulți ani pentru o faptă pe care nu am comis-o!”

 

 

foto: glsa.ro