Accident în lanț la Cascada Bigăr! Incidentul s-ar putea lăsa cu amenzi pentru Drumurile Naționale!

Un incident produs în zona Cascadei Bigăr s-ar putea lăsa cu amenzi pentru Secția de Drumuri Naționale Orșova. Trei mașini au intrat în coliziune, posibil din cauza neglijenței administratorului de drum.

Trei mașini s-au ciocnit astăzi în zona Cascadei Bigăr din cauza unei scurgeri de motorină pe carosabil. Potrivit Centrului InfoTrafic din cadrul Poliției Române, circulația rutieră pe DN 57B a fost întreruptă circa două ore până când „lucrătorii de la drumuri şi de la ISU au împrăştiat material absorbant şi antiderapant pe carosabil”.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, însă pentru presupusa neglijență, lucrătorii Secției 6 Rurale Bozovici iau în calcul amendarea Secției de Drumuri Naționale Orșova, cea care administrează tronsonul, pentru neluarea măsurilor de înlăturare a obstacolelor de pe partea carosabilă. Amenda pe care o riscă Secția este cuprinsă între 21 și 100 de puncte amendă, ceea ce, ca valoare maximă, reprezintă 145.000 de lei.

Având în vedere că SDN Orșova nu are personalitate juridică, banii pentru o eventuală amendă vor surveni din fondurile Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sursă foto: Arhivă