Mafia de tip sicilian produce cutremur în justiția din Caraș-Severin!

Caraș-Severinul nu a fost denumit deloc întâmplător Mica Sicilie de către organele de cercetare penală din afara județului!

Drept dovadă sunt zecile de dosare penale instrumentate de DNA, care au zguduit scena politică și administrația publică, dosarele de crimă organizată privind contrabanda cu țigări la nivel înalt, traficul de droguri de risc și mare risc sau devalizările principalelor combinate și fabrici. Căpușarea mai multor instituții publice cu complicitatea unor notari publici, evaluatori, lichidatori și judecători justifică de asemenea într-o mare măsură atribuirea acestui supranume. Relațiile interzise dintre lumea interlopă și personaje-cheie din sistemul judiciar întăresc și ele ideea unui adevărat sistem mafiot care a transformat acest județ într-un adevărat pol al sărăciei, guvernat de fărădelege. La fel de grav este și faptul că presiunile politice, influențele sau interesele financiare uriașe ajung să cunoască forme alarmante pentru un stat de drept. Intimidarea unor polițiști, procurori, magistrați sau reprezentanți ai instituțiilor de control, clasarea cel puțin suspectă a unor dosare sau păstrarea lor la naftalină sunt alte motive pentru care din Caraș-Severin a mai rămas doar trecutul.

Express de Banat va publica în perioada următoare o serie de articole incendiare, dezvăluiri uluitoare despre modul în care funcționează justiția atunci când în joc sunt nume grele sau munți de bani. În centrul atenției se vor afla judecători, procurori, șefi de poliție, politicieni, lichidatori, notari, oameni de afaceri și interlopi. Toate acestea, în ciuda încercărilor tot mai dese de a ni se închide gura, încercări care, în mod cert, nu se vor opri acum, dar care vor avea același rezultat. Rămâneți pe expressdebanat.ro!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/