Presa donează

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

După ce anul trecut jurnaliștii reșițeni au răspuns pozitiv invitației lansate de Lili Gherle, pentru a dona sânge în cadrul campaniei „Un strop de sânge pentru un copil”, și astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița s-au adunat, pentru a marca încă o zi de campanie, jurnaliștii reșițeni.
În urma invitației lansate de Lili Gherle, inițiatoarea campaniei „Un strop de sânge pentru un copil”, jurnaliștii din Reșița s-au adunat încă de la primele ore ale dimineții la centrul de transfuzie. Deși nu toți au avut dreptul de a dona, aceștia i-au susținut pe deplin pe cei care și-au donat sângele pentru un copil. Înconjurați de aparatele de fotografiat și de camerele de filmat, Cornelia Dunăreanu, Ovid Teodoriu și Ciprian Cuciureanu au fost cei trei jurnaliști care și-au învins așa-zisa frică și au donat bucuroși că au ocazia să ajute un copil care are nevoie disperată de sângele nostru.

YouTube video

Ca și anul trecut, echipa Express de Banat a fost reprezentată de Ciprian Cuciureanu, care este un donator veteran, cunoscut în centrul din Reșița. Ca de fiecare dată, acesta și-a lăsat un strop de sânge pentru a ajuta la nevoie un copil.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645344655831″]

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100
versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/