Primăria Reşiţa şi-a scos angajaţii în drum!

Indicatoarele rutiere au împânzit străzile municipiului Reşiţa. Asta, pentru că autorităţile locale şi-au propus să recondiţioneze suprafeţele deteriorate din oraş în vederea aşteptării sezonului rece.  

Vremea capricioasă de afară nu-i împiedică pe drumari să îşi facă treaba. Pentru ca iarna să nu-i surprindă pe şoferii reşiţeni cu străzi sparte, reprezentanţii Direcţiei pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local desfăşoară, zilele acestea, o serie de reparaţii şi asfaltări în oraş. De exemplu, în zona Triaj, până la staţiile de benzină, s-a scos o parte din asfaltul spart şi se pune un nou covor între liniile de tramvai.

,,Peste tot unde sunt probleme vom acţiona şi mai ales tot ceea ce înseamnă gropi va fi refăcut, pentru că în primăvara şi vara trecută s-au putut observa cele mai vulnerabile porţiuni. Vremea de afară ne încurcă puţin, dar este cert că lucrările vor fi încheiate”, a precizat Sava Giuricici, directorul serviciului public  din cadrul Primăriei Reşiţa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157636616188084″]

Potrivit acestuia, pe Strada George Coşbuc din municipiu lucrările au fost finalizate, în prezent ridicându-se capacele. Angajaţii serviciului public pregătesc şi lucrări de frezare și plombare pe tronsonul de drum rămas nereabilitat de pe Calea Timișoarei, precum şi pe Bulevardul Revoluției din Decembrie. Lanţul de acţiuni va continua cu refacerea străzilor Secu, Cuptoare şi Mociur.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local pregăteşte săptămâna aceasta şi stadionul de atletism din cartierul Govândari pentru ,,Festivalul Recoltei” care urmează să se desfăşoare mâine în oraş. ,,A fost igienizată toată zona pentru târgul care va avea loc, iar astăzi va fi amplasată scena”, a adăugat Sava Giuricici.

Lucrările de recondiționare vor fi finanțate în totalitate de către Consiliul Local.

CITEŞTE ŞI:Începe pregătirea drumurilor pentru sezonul rece!

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/