2016 – anul afacerilor imobiliare! Anul 2017 aduce creșteri de prețuri!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În 2016, imobilele noi au fost la mare căutare în Caransebeș, însă și imobilele vechi au rămas o opțiune pentru clienți.

Imobilele vechi pot rămâne vedete ale pieței imobiliare, atâta timp cât îndeplinesc două condiții de bază: au o poziționare foarte bună, iar prețul cerut este unul corect în raport cu suprafața oferită, amplasament, dotări, ne-a făcut precizarea agentul imobiliar Bianca Ștark.

Întrebată cum a fost în 2016 piața chiriilor, Bianca Ștark ne-a declarat:

„Pe partea de închiriere începutul anului a dus la o ușoară scădere, după care la sfârșitul anului prețurile au revenit la nivelul începutului de an. În ansamblu putem spune că prețurile au stagnat, iar proprietarii au învățat cum să își țină chiriașii, astfel că 2016 nu a mai adus atât de multe relocări”, spune Bianca Ștark.

„Majoritatea chiriașilor pe care i-am întâlnit anul acesta ori urmăreau să facă un upgrade de locuință din punct de vedere al numărului de camere, ori se mutau pentru prima dată în chirie, foarte puțini fiind cei care schimbau locuința cu o alta, din motive de preț, condiții sau relație incorectă cu proprietarii”, a mai adăugat agentul imobiliar.

1000x100 (3)

2017 poate veni cu ușoare majorări de prețuri.

Putem spune, după o analiză a lui 2016, că există interes pe piața imobiliară din Caransebeș care poate aduce ușoare creșteri anul viitor.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat în luna noiembrie cu 86 de respondenți în Caransebeș, jucătorii pe piața imobiliară, deopotrivă vânzători și cumpărători se bazează, în anul ce vine, pe: salarii mărite, joburi noi, firme noi, continuarea programului Prima Casă, dobânzi mai mici la bănci și credite avantajoase, finalizarea proiectelor imobiliare noi, o diversitate mai mare a noilor dezvoltări imobiliare, care să cuprindă întreaga gamă locuibilă (de la garsoniere și până la imobile P+1), dar și rate la dezvoltatori.

Bianca Ștark a mai menționat că sfârșitul acestui an este o perioadă bună pentru cumpărare și închiriere deoarece anul 2017 poate să aducă o ușoară majorare  a prețurilor.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/