2015 a început cu amenzi de peste 9.000 de lei!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Nou an a început în liniște în Caraș-Severin. Cu toate acestea, polițiștii au avut parte și de furturi, și de șoferi vitezomani, dar și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Toate acestea însă au fost pedepsite.

În noaptea dintre ani, poliţiştii au intervenit pentru aplanarea a patru scandaluri sesizate prin apelul unic de urgenţă 112. În ziua de 01 ianuarie 2015, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, dintre care una de natură judiciară, una la regimul circulaţiei şi una pentru încălcarea regimului materiilor explozive. Poliţiştii rutieri au reţinut un permis de conducere. De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii rutieri au aplicat 35 de sancţiuni contravenţionale, 14 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. În total, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 9.000 de lei.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 2 de sancţiuni prevăzute de Legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/