1800 de misiuni în primele trei luni ale anului

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin au intervenit în primul trimestru al anului 2012 la misiuni de păstrare a ordinii publice şi combatare a infracţionalităţii.  

Jandarmii cărăşeni au executat în primele trei luni ale anului 1667 de misiuni de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice în zonele instituţiilor de învăţământ, a pieţelor şi târgurilor, dar şi pe timpul manifestărilor de protest, sportive, religioase şi cultural-artistice care au avut loc în întreg judeţul. „Toate aceste misiuni au vizat creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor cărăşeni, precum şi prevenirea şi combaterea infracţionalităţii”, a precizat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Promptitudinea jandarmilor nu le-a picat bine hoţilor şi scandalagiilor, care în cele mai multe dintre cazuri au fost prinşi în flagrant. „În urma misiunilor executate, jandarmii au fost constatat 41 infracţiuni cu 47 de autori reţinuţi, iar în cadrul patrulelor mixte au fost constatate 13 infracţiuni cu 14 autori reţinuţi, pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional, marea majoritate a infracţiunilor fiind constatate „în flagrant”, fapt ce a dus şi la recuperarea imediată a prejudiciului produs”, a mai spus Marius Săndulescu.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/