Preşedintele Hurduzeu s-a ţinut de promisiune. De promisiunea premierului Grindeanu!

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a bifat ca rezolvată prima temă primită de la premierul Sorin Grindeanu, cu ocazia vizitei efectuate vineri de acesta la Reşiţa. A mers ieri la Fizeş.

Întâmpinat săptămâna trecută, la Reşiţa, de un grup de 12 persoane nemulţumite de starea Drumului Județean 572 Berzovia – Fizeș, primul-ministru Sorin Grindeanu le-a promis atunci oamenilor că situația va fi atent monitorizată de președintele Silviu Hurduzeu. „Vă promit că luni va fi la Fizeş!“, spunea atunci Grindeanu, referindu-se la Hurduzeu.

CITEȘTE ȘI: Grindeanu îi face program lui Hurduzeu! „Vă promit că luni va fi la Fizeș!”

Preşedintele Consiliului Judeţean ne-a anunţat că, într-adevăr, ieri a fost în satul Fizeş, unde s-a întâlnit cu mai mulţi oameni ai locului.

„Urmare a celor convenite zilele trecute cu premierul Sorin Grindeanu, astăzi (ieri, n.r.), 20 martie, am avut o întâlnire la Fizeș cu mai mulți locuitori din sat, la discuții participând și primarul comunei Berzovia, Ion Pop. Așa cum am mai spus deja, nemulțumirile legate de starea drumului județean 572 sunt îndreptățite și depunem eforturi pentru a-l reabilita, sens în care am cerut deja finanțare de la București pentru refacerea drumului de la Comorâște și până la limita cu județul Timiș. Deocamdată, până la aprobarea finanțării, nu putem interveni decât pentru a-l face practicabil, aspect înțeles și de către interlocutorii mei de astăzi“, a anunţat ieri Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/